sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Tammikuu takana, Lady-Comp mukana :)

Se alkaa olla tammikuukin jo ohi. Huomenna alkaa helmikuu ja Lady-Comp on ollut käytössä ensi kuussa jo vuoden päivät. Äkkiä on aika mennyt. En kyllä enää ikinä halua muuta ehkäisyä, kuin tämän. Lady-Comp on minun juttuni, tosirakkautta, sanoisin.

Tulipa töissäkin jostain syystä naisten kesken juttua ehkäisystä. Joku porukasta kertoi käyttävänsä jotakin puhelimeen lisättävää "appsia", joka laskee varmoja päiviä. Säännöllisessä kierrossa saattaakin toimia, mutta kyllä tämä lämpömenetelmä tarkan ehkäisytietokoneen kanssa on ainakin minulle "se oikea" vaihtoehto. Ja aina voi kierto yllättäen "heittää"; Lady-Comp huomioi tämänkin vaihtoehdon. Joka tapauksessa, taas tämä laite herätti paljon huomiota: "Mikä se on? Mitä se maksaa? Mistä niitä saa? Miten se toimii? Kauanko oot käyttänyt?" Ja minähän vastailin ja kerroin, minkä kerkesin!

Minusta on tullut melko avoin. On kivaa jakaa tietoa hormonittomasta ehkäisyvaihtoehdosta, joka oikeasti toimii ja jota voin lämpimästi suositella. On ihanan seesteistä elää ilman ylimääräisiä hormoneja ja pelkoa siitä, että jonakin päivänä minun kohdalleni osuu se veritulppa (kohonneen riskin takia).

Toivon, että tästä blogista on ollut apua edes jollekin Lady-Compin hankintaa suunnittelevalle. Ainakin lukijoita on kertynyt ihan mukavasti, vaikka kommentteja tuleekin vielä suht harvakseltaan. 

Kirjoitan vielä ensi kuussa postauksen ja lisäilen sinne vähän kuviakin. Kuvapuoli on nyt hieman jäänyt muiden kiireiden vuoksi, mutta eiköhän tässä olekin tämä asiasisältö se tärkein homma. Ensi kuun postauksen jälkeen kirjoitustahti varmaan vähän harvenee, mutta kysymyksiin kyllä vastailen mieluusti edelleen. :)

-M-

2 kommenttia:

  1. Heippa! Antaako sun kone kierrossa päivän värin mittaamatta lämpötilaa? Siis suunnilleen heti, kun lämpömittari on otettu käyttöön tulee ruutuun päivän väri ja lämpötila --,--. Mietin, että kuuluuko tämä asiaan, kun tuskin esim. oviksen jälkeen saatu vihreä putki mihinkään muuttuu ennen vuotoa, mutta kun tuloksettomia päiviä tulee muulloinkin... Maahantuojaan olen ollut yhteydessä, mutta mielelläni kuulisin tekeekö muidenkin koneet noin.

    VastaaPoista
  2. Hei! Siis kone näyttää jo etukäteen tulevien päivien värejä eteenpäin, ilman lämmönmittausta. Eli pystyn selaamaan ruudulta, että mikä väri esimerkiksi huomiselle tai ylihuomiselle päivälle mitä luultavimmin tulee. Mutta lämpöä mitattaessa väri tulee näkyviin sillä hetkellä, kun kone piippaa mittaustuloksen olevan valmis.

    VastaaPoista