tiistai 1. joulukuuta 2015

Tämä piti postata marraskuussa, Lady-Comp ja gynekäynti!

Oho, kävipä hassusti; olin painanut tähän tallenna, enkä julkaissut ollenkaan! Eli tämä on marraskuun postaus, hieman uudestaan muokattuna.

Nyt siellä gynellä on käyty! Ja Lady-Compistakin keskusteltu. Jotenkin ennalta ajattelin, että gynekologi suhtautuisi Lady-Compiin epäileväisesti, mutta ilahduin, kun hän olikin kuullut laitteesta! Tietysti hänen suhtautumisensa oli hieman varovainen, muttei tullut täystyrmäystä ainakaan. Hän kutakuinkin sanoi, että ihan hyvä ehkäisymenetelmä niille, joille ei muu ehkäisy käy, ovat vakituisessa parisuhteessa ja raskaus ei olisi täyskatastrofi. Esittelin hänelle tutkimusnäyttöä laitteesta ja hän nyökytteli. :)

Ja mitä meille sitten kuuluu? Edelleen hyvää. Ehkäisy toimii ja "joulupakettia" ei ole tulossa ;)

Kävin katselemassa Lady-Compin sivuillakin, olisiko heillä jotain joulukamppista tulossa. Ja nyt sellainen on julkaistu: http://www.lady-comp.fi/ 
Eli heidän sivuillaan on kampanja, jossa saa kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, kun Lady-Compin tilaa nyt. Veronpalautuksetkin tulevat pian, joten ainakin jollekin lukijalle lienee hyvä hetki miettiä omaa ehkäisytarvettaan ja tarvittaessa ratkaista asia kertaheitolla moneksi vuodeksi eteenpäin. Edelleen voin lämpimästi laitetta suositella ja niin suosittelee aviomiehenikin.

Uusi postaus sitten kuun lopussa, kun tämä tuli julkaistua myöhässä. Siihen mukaan jouluista tunnelmaakin!

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Olen itse käyttänyt kanssa laitetta kuukauden verran ja olen saanut vihreää valoa ainoastaan menkoilla. Muuten ollut keltaista ja punaista. Nyt olen myöskin kipeänä, eilen oli kuumetta joten en tänään mitannut lämpöä. Oletko itse mitannut lämmön kuumeen laskettua vai odotatko että olet "täysin parantunut"?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Pahoittelen suuresti, että minun on kestänyt vastata. Jostain syystä en ole huomannut kommenttiasi, vaikka näistä pitäisi tulla sähköpostiini ilmoitukset!

      No, vastaan nyt, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Eli punaista valoa tulee laitteen käyttöä aloitellessa jonkin aikaa, kun laite opettelee kiertoasi. Vihreän määrä lisääntyy ajan kuluessa.

      Kipeänä ollessani olen mitannut lämmön heti, kun kuume on laskenut. Olet tehnyt aivan oikein, kun olet jättänyt kuumeen aikana Lady-Compin käyttämättä; laite ei tarvitse lämpötilatietojasi kuumepäiviltä, koska ne eivät liity normaaliin kiertoosi millään tavalla. Lady-Comp kuitenkin tunnistaa kuumeen, joten ei ole vaarallista, jos jonain aamuna kuumeesta tietämättömänä "vahingossa" Lady-Compia käytätkin.

      Poista