perjantai 19. elokuuta 2016

Uusi kuukuppi Leastoresta!

Olenkin pitänyt hiljaiseloa jonkin tovin, mutta Lady-Comp on edelleen käytössä, niin kuin ennenkin. Ja koska Lady-Comp tekee mitä pitääkin, niin kuukautisia tulee ja menee, joten kuukautissuojille on käyttöä.

Olen jo aiemmissa teksteissäni sivunnut välillä kuukupin käyttöä ja nyt pääsin mukaan Leastoren (http://www.leastore.fi/) testiryhmään, jossa testaillaan kuukuppia. Minullahan sellainen on ollut käytössä jo kauan ja omistan ennestään jo Lunetten ja MeLunan Soft kuukupit. Nyt päätin tilata vielä rinnalle LadyCupin. Luin, että LadyCup on pehmeämpi kuin Lunette, mutta hieman jämäkämpi kuin MeLunan Soft. Olen hieman havitellut mallia, joka olisi näiden välistä ja Leastoren opastuksella päädyin tähän yksilöön.

Pohdin pitkään, tilaisinko vähän pienempää kokoa olevan kupin niukoille vuotopäiville, mutta otin järjen käteen ja tilasin L-koon. Olen kuitenkin synnyttänyt alakautta kolme lasta ja ikääkin on päässyt kertymään 32 vuotta!

Nyt odottelen, että tilaus saapuu perille ja pääsen kokeilemaan kuppia. Kuukautiset alkoivat tänään, joten jos toimitus on nopea; testi alkaa ensi viikolla!

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Super kiitos blogistasi, sillä nyt sain kyllä 100% varmistuksen sille, että lähden kokeilemaan ehkäisytietokonetta!

    Olin jo tehnyt päätöksen, että käytän pillerireseptin loppuun ja siirryn sitten tietokoneeseen. Nyt kuitenkin tulin siihen tulokseen, että jätän pillerit sikseen heti ja annan kierron palautua pari kuukautta ennen kuin aloitan tietokoneen käytön. Varsinkin kun ei ole mitään tietoa miten kroppa käyttäytyy 8,5 vuoden pillerienkäytön jälkeen.

    Lähdin etsimään hormonitonta vaihtoehtoa ehkäisylle, koska olen huomannut vuosien varrella jos jonkinlaisia sivuoireita pillereillä aina haluttomuudesta ja ärtyneisyydestä päänsärkyihin saakka. Nyt haluankin nähdä pääsenkö ehkäisytietokoneen avulla näistä oireista eroon tai edes vähentyvätkö ne.

    Samalla ajattelin opetella kuukuppeilunkin, kun sekin on ollut suunnitelmissa jo monta vuotta. Villiinnytään sitten ihan kunnolla ja vaihdetaan kaikki "huonot" valinnat paremmiksi :D

    Toivottavasti löydät vielä paljon muitakin "tyttöjenaiheita", joista kirjoittaa, sillä blogisi oli minulle todella hyödyllinen! Mukavaa lukea jotain muitakin mielipiteitä kuin: "Noh, tee miten haluat, mutta minä en ainakaan luottaisi..." ;)

    Mukavaa syksynjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Onpa kiva kuulla, että blogistani on ollut sinulle hyötyä! Ja vielä mukavampaa, että se on inspiroinut sinua niin, että olet nyt päättänyt Lady-Compin ja kuukupinkin hankkia! Toivottavasti molemmista on sinulle yhtä paljon hyötyä, kuin mitä niistä on minulle ollut :)

      Pillereiden sivuoireista kärsivät aivan liian monet. Onneksi on olemassa vaihtoehtoja. Ymmärrän kyllä, miksi pillerireseptejä kirjoitetaan ja miksi pillereitä syödään, mutta kaikille ne eivät ole se paras vaihtoehto.

      Näistä "tyttöjen aiheista" on kyllä helppo kirjoittaa, kun ovat sydäntä lähellä ja omakohtaisia kokemuksia löytyy. Ehdotuksia seuraavista aiheista otetaan vastaan ilomielin! :)

      Mukavaa syksynjatkoa myös sinulle!

      Poista